Det siger kunderne


Vi er stolte af at være samarbejdspartner for mere end 300 danske ejendomsmæglere, som dagligt sætter deres lid til, at vi løser deres fotoopgaver præcis, som de skal løses – og med mere end 20.000 årlige ejendomsfotograferinger må vi kunne konkludere, at det gør vi.

I al beskedenhed har vi bedt nogle af de kunder, som kender os allerbedst, om at beskrive vores samarbejde med deres egne ord. Dem kan du læse her:

Det siger kunderne


Vi er stolte af at være samarbejdspartner for mere end 300 danske ejendomsmæglere, som dagligt sætter deres lid til, at vi løser deres fotoopgaver præcis, som de skal løses – og med mere end 20.000 årlige ejendomsfotograferinger må vi kunne konkludere, at det gør vi.

I al beskedenhed har vi bedt nogle af de kunder, som kender os allerbedst, om at beskrive vores samarbejde med deres egne ord. Dem kan du læse her:

Mads Olesen

Marketingkoordinator, Vica Danmark


Der er rigtig mange grunde til, at vi er virkelig godt tilfredse med at have Pro-Plan som leverandør. Først og fremmest er alle produkterne af særdeles høj kvalitet, og derudover er de i høj grad også konkurrencedygtige på prisen. Det er yderst professionelle medarbejdere, der møder kunderne hele vejen igennem, og jeg har også altid selv en rigtig god oplevelse, uanset hvem jeg taler med hos Pro-Plan. Jeg synes simpelthen, at vi svinger rigtig godt – altså at de virkelig forstår både vores og vores kunders ønsker og behov – så samarbejdet er en stor fornøjelse.

Helle Stenholt Haarup

Ejendomsmægler og valuar, MDE, home Silkeborg


Hej Michael Gjøde. Vil blot sige tusind tak for din måde at være på overfor vores sælgere. Du får meget ros. Jeg har lige talt med vores sælger, som allerede er ved at have solgt deres bolig, og de har også haft en rigtig god oplevelse med dit besøg. Ydermere er dine billeder gode. Dejligt vi har dig med på holdet. TAK. God dag – de bedste hilsner.

Kim Fuursted Poulsen

Medindehaver af Nybolig Holstebro


Når vores kunder - både sælgere og købere - er glade, så er vi også glade. Og det er i bund og grund den helt enkle årsag til, at vi samarbejder med Pro-Plan, det gør nemlig vores kunder glade. Vi benytter både Pro-Plans foto- og tekstprodukter, fordi vi kan mærke, at fotograferne såvel som tekstforfatterne har den tid - og tager sig den tid - der skal til, når de er i kontakt med vores kunder. Den fleksibilitet, som de udviser, får vi kun positive tilbagemeldinger på. Og i sidste ende har det selvfølgelig også en positiv afsmitning i forhold til kundens tilfredshed med os.

Marianne Christensen

Indehaver af home i Esbjerg, Bramming, Varde og Ribe


Vi har været kunder ved Pro-Plan i mange år. I vores virksomhed er god kundeservice og høj kvalitet nøgleord. Dette oplever vi til fulde hos Pro-Plan, som ud over at levere høj kvalitet, også er utroligt servicemindede og løsningsorienterede, både i forhold til når de besøger vores kunder, men også i det samarbejde vi har med dem i hverdagen.

Karsten Eland

Indehaver af Ejendomsmæglerne Nonbo & Eland, Århus


Det rigtige valg! For et år siden skulle vi vælge et firma som vores faste fotoleverandør. Vi ønskede et firma, hvor kvaliteten skulle være i top, hvor vi kunne få nogle fotopakker og tilkøb som passede til vores profil. Fotografen og fotograferingen er så vigtig, for en god opstart af et salg, hvorfor vi brugte lang tid på, at finde det rigtige firma. Og valget faldt på Pro-Plan. Der slet ingen tvivl om, at vi traf det rigtige valg. Hos Pro-Plan har vi tilknyttet en fantastisk dygtig fotograf og oplever en service i topklasse. Kunden bliver hurtig kontaktet, billederne er af bedste kvalitet, og har vi rettelser til f.eks. plantegningen bliver det ændret lynhurtigt. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til at vælge Pro-Plan.

Thomas Vandfoss

Medindehaver af Nybolig Kronjylland


Vi oplever, at Pro-Plan er helt skarpe på både den hurtige levering og den høje kvalitet. Den effektive proces starter allerede, når de arrangerer besøget af fotografen hos vores boligsælgere, og den fortsætter lige indtil, at vi har fået leveret de flotte færdige billeder og de er lagt på nettet. At få så gode kvalitetsprodukter inden for så kort tid giver os mulighed for at få den bedst tænkelige start på salgsprocessen. Det sikrer mange gange også den bedst mulige afslutning på sagen - og den samlede oplevelse giver glade sælgere og købere hos os.

Jesper L. Christensen

Indehaver af home Aabenraa


Pro-Plan bruger faste, lokale fotografer, og det fungerer rigtig, rigtig godt. Fotograferne har en super god fornemmelse for vores område, og det tilfører billederne noget ekstra, som også vores sælgere er meget glade for. De fast tilknyttede tekstforfattere er også et stort plus hos Pro-Plan. Både vi og vore sælgere kan tydeligt mærke, at tekstforfatterne brænder for deres fag - ligesom fotograferne. Pris, kvalitet og service hænger rigtigt fornuftigt sammen hos Pro-Plan. Produkterne er af høj kvalitet, og vi er meget tilfredse med leveringstiderne. Vi synes altså, at vi får et rigtig godt produkt til en rigtig god pris. Pro-Plan har et meget brugervenligt og intuitivt bestillingssystem, som gør det nemt og hurtigt at anvende, og det betyder meget for os i en travl hverdag.

Torben Rask

Salgschef ved home Egå/Risskov og Lystrup


Vi har nu igennem en længere årrække benyttet Pro-Plan til udarbejdelse af plantegninger samt fotografering. Såvel bestillingstilgængelighed, kvalitet på det udførte arbejde samt hurtigheden er til alles tilfredshed. Dertil har vi lutter af tilfredse sælgere, som er glade for besøg af en fotograf, som sætter sig ind i sælgers situation og som er dygtig til at fange boligens stemning og bedste vinkler. Pro-Plan er et innovativt firma, som hele tiden udvikler deres produkter og service, som er til stor gavn for os mæglere.

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE ved EDC Varde


Vi har været kunde hos Pro-Plan i mange år, og er meget tilfredse med både service og billedkvalitet. Fotograferne er utrolig kompetente, og gode til at vejlede hussælgerne ved fotografering. Noget af det vi værdsætter meget hos Pro-Plan, er den fleksibilitet der bliver udvist. Pro-Plan er hurtige til at reagere på henvendelser, og vi har mange fotovalgmuligheder og ekstravalg, og der kommer hele tiden nye spændende tilvalg til.

Niels Borg

Hussælger i Taastrup


Hej Pro-Plan.
Tak for en god oplevelse med jeres fotograf af vores hjem. Det var en helt igennem god oplevelse og jeg føler virkelig en stor forskel på den måde I/han håndterede opgaven, sammenlignet med den første fotograf mægleren sendte.
I får mine bedste anbefalinger.
Mvh Niels Borg

Henrik Christoffersen

Indehaver af 5 home-butikker, Odense og omegn


Vores samarbejde med Pro-Plan fungerer upåklageligt. Deres fotografer er vellidte hos vores kunder og der er altid en meget hurtig respons fra vi afgiver bestilling til vores kunder er blevet kontaktet for aftale. Kvaliteten på det materiale vi modtager fra Pro-Plan er også i top. Det sker yderst sjældent at vores kunder ikke er tilfredse med materialet og den fleksibilitet vi så møder hos Pro-Plan gør at eventuelle små-problemer afhjælpes lynhurtigt. Bestillingssystemet er godt og let at arbejde med - og vi anbefaler gerne Pro-Plan til alle.

Lars Slangerup

Indehaver af EDC Kronholm & Slangerup, Vejen


Kvalitet og fleksibilitet samt service har altid været nøgleordene i vores valg af fotoleverandør og gennem de mere end 10 år vi har været kunder hos Pro-Plan, har virksomheden altid leveret en fotoydelse der er i top, i forhold mange andre udbydere af tilsvarende løsninger i markedet. Pro-Plans fotografer forstår at komme i vores kunders hjem med den fornødne respekt. Samtidigt får de det maximale ud af en fotosession, således at der altid bliver leveret billeder og løsninger af en meget høj kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris samt ikke mindst til den aftalte tid. Jeg kan kun give Pro-Plan de bedste anbefalinger, såfremt man leder efter en professionel samarbejdspartner.

Anne Mette Faaborg

Hussælger i Horsens


Hej. Hvor er det bare nogle rigtig gode billeder i har taget af mit hus. Fantastisk gode vinkler og detaljer i har fået med. Godt gået Louise! Mvh Mette.

Jesper Guldmann

Daglig leder & salgsdirektør, home Vejle


Home Vejle har gennem en længere periode benyttet Pro-Plan som fotoleverandør. Vi har gennem perioden været meget tilfredse med billedkvaliteten samt hastigheden for at få udført vores fotoopgaver. Men vigtigst af alt er kundeservicen imponerende høj - meget kort svartid og ALTID en løsning på eventuelle spørgsmål fra særdeles kompetente personer. De ved hvad de taler om! At de hele tiden følger udvikling og tit og ofte går foran branchen, er prikken over i'et. De har værktøjer til os mæglere der kan betyde, at vi får boligen til salg. Jeg kan varmt anbefale Pro-Plan efter at have testet dem "en del", da jeg selv vægter kundeservice og kvalitet højt.