Coronavirus: Forholdsregler for vores boligfotografer

Hos Pro-Plan har vores fotografer kontakt med mange mennesker i deres daglige arbejde. På baggrund af myndighedernes udmeldinger i forhold til spredningen af coronavirus tager vi derfor en række forholdsregler, når vi skal ud at tage billeder i dit hjem. Vi ønsker nemlig ikke, at en fotograf skal blive syg og dermed udgøre en potentiel smitterisiko for andre.

For at begrænse den fysiske kontakt mest muligt i forbindelse med fotografens besøg vil vores fotograf ikke give hånd - ligesom fotografen vil afspritte hænder mv. inden besøget hos dig. Af hensyn til og respekt for både dig selv og fotografen vil vi også bede dig om følgende:

1. Hold afstand til fotografen
- så der er mininal risiko for smittespredning mellem dig og fotografen. Du kan eksempelvis også gå en lille tur i den friske luft, hvis det er muligt. Under alle omstændigheder henstiller vi til, at der er så få hjemme som overhovedet muligt under fotograferingen.

2. Have åbnet alle indvendige døre
- så fotografen undgår at skulle røre ved noget i hjemmet.

3. Have stillet alt helt klar til fotograferingen og tændt alt lys
- igen så fotografen undgår at skulle røre ved noget i hjemmet. Se eventuelt vores udsendte mail om klargøring af boligen for gode tips til, hvordan vi sammen kan sørge for, at dit hjem præsenterer sig bedst muligt på billederne.

Vi opfordrer meget til, at du følger disse tre tiltag, så vi sammen kan tage ansvar for at undgå smittespredning og samtidig tage billederne af dit hjem som planlagt. Vi håber meget på din forståelse i denne situation, som stadig er uvant for os alle, og vi tager disse tiltag for at øge trygheden for vores fotografer og dig som kunde.

Vær opmærksom på symptomer
Er der personer i din husstand, som er syge med influenza, feber eller lignende symptomer, beder vi dig udvise samme opmærksomhed i forhold til smittebegrænsning og kontakte os for at aftale en ny tid for besøg (naturligvis uden at der vil blive pålagt aflysningsgebyr).

Du kan kontakte os på +45 7455 2465 eller sende os en mail på info@pro-plan.dk.

Læs mere
Du kan læse mere om forholdsregler i forbindelse med coronavirus på www.coronasmitte.dk.